Relacja z Dnia Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności

Data dodania
Kategorie

Za nami pierwsza edycja wydarzenia „Dzień Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności” (BINOŻ) Politechniki Łódzkiej. Gospodarzem tej nowej inicjatywy była Wydziałowa Rada Samorządu Studenckiego, która 24 kwietnia 2025 roku stworzyła wyjątkową przestrzeń do wymiany doświadczeń i pomysłów.

Image

W wydarzeniu wzięły udział zarówno renomowane firmy z branży spożywczej i kosmetycznej, jak i pełne energii Studenckie Koła Naukowe Kollaps, FERMENT i BioMass. Był to prawdziwy mix młodości i doświadczenia, gdzie innowacyjne idee spotkały się z praktyczną wiedzą, tworząc inspirującą atmosferę do rozmów i współpracy.
Dzień Wydziału BINOŻ był też doskonałą okazją dla studentów do nawiązania kontaktów z przedstawicielami branży, zdobycia praktycznej wiedzy oraz udziału w inspirujących warsztatach i konkursach.

Na szerszą relację z tego wyjątkowego wydarzenia zapraszamy do serwisu Życie Uczelni.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Strona dziala - zabbix