Kolegium Dziekańskie

Dziekan Wydziału - dr hab. Edyta Gendaszewska-Darmach, prof uczelni
Prodziekan ds. Rozwoju - prof. dr hab. Grażyna Budryn
Prodziekan ds. Studenckich - dr hab. inż. Joanna Berłowska, prof. uczelni
Prodziekan ds. Kształcenia - dr hab. inż. Agnieszka Nowak, prof. uczelni
Dyrektor Instytutu Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej (I-51)  -  prof. dr hab. Maria Koziołkiewicz
Dyrektor Instytutu Surowców naturalnych i Kosmetyków (I-52) - prof. dr hab. inż. Elżbieta Sobiecka
Dyrektor Instytutu Technologii Fermentacji i Mikrobiologii (I-53) - dr hab. inż. Agnieszka Nowak, prof. uczelni
Kierownik Instytutu Technologii i Analizy Żywności (I-54) - prof. dr hab. inż. Grażyna Budryn
Kierownik Katedry Biotechnologii Środowiskowej (K-51) - prof. dr hab. Beata Gutarowska
Kierownik Katedry Cukrownictwa i Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności (K-52) - dr hab. inż. Andrzej Baryga
Kierownik Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz
Z-ca Kierownika Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - dr hab. inż. Radosław Bonikowski, prof. uczelni

Przewodniczący Rad Kierunków Studiów:

Kierownik Administracyjno-Techniczny Wydziału - mgr Monika Miązek
Kierownik Dziekanatu - mgr inż. Barbara Swat

Strona dziala - zabbix