Plan zajęć dydaktycznych dla semestru letniego 2024/25
Terminy zajęć dydaktycznych w semestrze letnim 2024/25
Mapa online Politechniki Łódzkiej
Mapa audytoriów
Studia I stopnia
Semestr II
Biotechnologia gr. 1A (aktualizacja z 05.03.2025)
Biotechnologia gr. 1B (aktualizacja z 05.03.2025)
Biotechnologia gr. 2A (aktualizacja z 05.03.2025)
Biotechnologia gr. 2B (aktualizacja z 05.03.2025)
Podział na grupy
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka gr. 1A
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka gr. 1B
Podział na grupy
Menedżer Żywności i Żywienia gr. 1A (aktualizacja z 04.03.2025)
Menedżer Żywności i Żywienia gr. 1B (aktualizacja z 04.03.2025)
Menedżer Żywności i Żywienia gr. 2A (aktualizacja z 04.03.2025)
Menedżer Żywności i Żywienia gr. 2B (aktualizacja z 04.03.2025)
Podział na grupy
Semestr IV
Biotechnologia gr. 1A (aktualizacja z 28.02.2025)
Biotechnologia gr. 1B (aktualizacja z 28.02.2025)
Biotechnologia gr. 2A (aktualizacja z 28.02.2025)
Biotechnologia gr. 2B (aktualizacja z 28.02.2025)
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka gr.1A (aktualizacja z 04.03.2025)
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka gr.1B (aktualizacja z 04.03.2025)
Menedżer Żywności i Żywienia (aktualizacja z 03.03.2025)
Ekotechnologie i Bioprocesy (aktualizacja z 24.02.2025)
Semestr VI
Biotechnologia BS
Biotechnologia BF
Biotechnologia MT
Biotechnologia ŻiNF
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka IiAŻ (aktualizacja z 28.02.2025)
Menedżer Żywności i Żywienia gr. 1A (aktualizacja z 28.02.2025)
Menedżer Żywności i Żywienia gr. 1B (aktualizacja z 28.02.2025)
Studia II stopnia
Semestr I+II
Biotechnologia gr. 1A (aktualizacja z 12.03.2025)
Biotechnologia gr. 1B (aktualizacja z 12.03.2025)
Biotechnologia gr. 2A (aktualizacja z 12.03.2025)
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka gr. 1A
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka gr. 1B
Technologia Kosmetyków gr.1A (aktualizacja z 05.03.2025)
Technologia Kosmetyków gr.1B (aktualizacja z 05.03.2025)
Semestr III
Biogospodarka Zrównoważona
Semestr III + IV
Biotechnologia gr. BMiP
Biotechnologia gr. MSiTF
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka PŻiPT (aktualizacja z 24.02.2025)