Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na 4. edycję międzynarodowej konferencji naukowej „Bioactive Compounds in Food", która w tym roku odbędzie się pod hasłem “Innovations for Food, Nutrition, Health and Beauty”.
Konferencja jest organizowana przez Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej oraz Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności i odbędzie się w dniach 9-10 czerwca 2025 roku.
Konferencja, która odbędzie się na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności, będzie połączona z obchodami jubileuszu 80-lecia Politechniki Łódzkiej oraz 75-lecia WBiNoŻ. Będzie to doskonałe forum wymiany poglądów między przedstawicielami otoczenia gospodarczego a naukowcami, reprezentującymi różne ośrodki badawcze i podejścia do bioaktywności substancji, zarówno w żywności, jak i w innych obszarach.
Do rejestracji i zapoznania się ze szczegółami zapraszamy już od 14 listopada 2024 r. na stronie www.bacif2025.p.lodz.pl.