Drugia edycja studiów podyplomowych „Nowoczesne Żywienie i Zarządzanie w Gastronomii”

Data dodania
Kategorie

Zapraszamy do uczestnictwa w drugiej edycji studiów podyplomowych „Nowoczesne Żywienie i Zarządzanie w Gastronomii” realizowanych w Instytucie Technologii i Analizy Żywności i Instytucie Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej we współpracy z Instytutem Marketingu i Zrównoważonego Rozwoju Wydziału Organizacji i Zarządzania.

Image

Studia podyplomowe skierowane są do absolwentów uczelni wyższych (studiów licencjackich, inżynierskich i magisterskich) chcących rozwinąć wiedzę i umiejętności dotyczące nowoczesnej produkcji żywności, planowania diet oraz organizacji żywienia, a także zdobyć nowe kompetencje pozwalające na osiągnięcie poziomu eksperta z zakresu zarządzania i marketingu w produkcji, dystrybucji i usług związanych z produkcją żywności i potraw.
Uczestnik studiów zdobędzie wiedzę i umiejętności z zakresu:

  • nowoczesnych technik stosowanych w produkcji gastronomicznej,
  •  projektowania nowych wyrobów i procesów produkcji żywności i potraw,
  • najnowszych zasad żywienia i opracowywania diet zgodnie z zaleceniami żywieniowymi i dietetycznymi,
  • trendów rozwoju produkcji spożywczej i gastronomicznej, 
  • organizacji i funkcjonowania przedsiębiorstw z branży HoReCa, 
  • zasad bezpieczeństwa i systemów jakości żywności, 
  • zarządzania oraz opracowania planów rozwoju i inwestycji firmy, 
  • nowoczesnych działań promocyjnych i marketingowych, 
  • kierowania zespołem pracowników oraz prowadzenia własnej działalności gospodarczej.

Aktualna edycja studiów podyplomowych będzie realizowana w okresie od 1 października 2024 roku do 30 września 2025 roku.
Pytania i zgłoszenie uczestnictwa prosimy kierować na adres poczty elektronicznej kierownika studiów podyplomowych dr hab. inż. Joanny Oracz (joanna.oracz@p.lodz.pl) w terminie do dnia 15 lipca 2024 roku.

Strona dziala - zabbix