Na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ wdrażamy model tutoringu w ramach projektu „Mistrzowie dydaktyki”.
Studencie, jeśli jesteś zainteresowany poszerzeniem wiedzy (z zakresu żywności i żywienia człowieka, technologii żywności, analiza i oceną żywności, technologii fermentacji, badaniem surowców roślinnych do zastosowań kosmetycznych, zarządzaniem innowacjami) lub potrzebujesz indywidualnego wsparcia w nauce możesz skorzystać indywidualnie lub w grupie z pomocy naszych „Mistrzów dydaktyki”. Na naszym Wydziale są to następujący nauczyciele akademiccy:
- dr hab. inż. Edyta Kordialik-Bogacka, prof. uczelni; edyta.kordialik-bogacka@p.lodz.pl
- dr Izabella Kwaśniewska-Karolak; izabella.kwasniewska-karolak@p.lodz.pl
- dr Ewa Maciejczyk; ewa.maciejczyk@p.lodz.pl
- dr inż. Michał Sójka; michał.sojka@p.lodz.pl
- dr inż. Maria Woźniak-Malczewska; maria.wozniak@p.lodz.pl
Rekrutacja studentów będzie otwarta do wyczerpania liczby godzin będących do dyspozycji nauczyciela akademickiego, biorącego udział w projekcie do dnia 31 grudnia 2022.
Więcej na stronie projektu "Mistrzowie dydaktyki"