Druga edycja studiów podyplomowych „Technologia i jakość w przemyśle cukrowniczym”

Data dodania
Kategorie

W Katedrze Cukrownictwa i Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności na naszym Wydziale zostaje uruchomiona druga edycja studiów podyplomowych pod nazwą „Technologia i jakość w przemyśle cukrowniczym”.

Image

Skierowane są one do osób zainteresowanych tematyką związaną z produkcją cukru, w szczególności pracowników przemysłu cukrowniczego i firm współpracujących z branżą.
Tematyka studiów obejmuje treści z zakresu technologii cukrownictwa i analityki cukrowniczej, z zakresu automatyki i sterowania procesami oraz aktualnych zagadnień związanych z jakością jak i bezpieczeństwem surowca oraz produkcji.
Celem studiów podyplomowych jest poszerzenie wiedzy z zakresu technologii i aparatury cukrowniczej oraz zapoznanie z obecnym stanem nauki i techniki, postępem oraz perspektywami rozwojowymi w krajowym i światowym cukrownictwie.

Rozpoczęcie edycji 25.03.2022 r., zakończenie 28.02.2023 r.

Strona dziala - zabbix