Egzaminy kompetencyjne

Egzaminy kompetencyjne na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności w roku akademickim 2021/22

Kierunek: Biotechnologia (II stopień)
semestr zimowy 21/22
specjalność Biotechnologia Molekularna i Przemysłowa (terminy dla studentów, który nie zdali egzaminu w roku akademickim 20/21)
- I termin 24.01.2022-28.01.2022 (1 termin w tygodniu)
- II i III termin 07.02.2022-11.02.2022 (2 terminy w tygodniu)

semestr letni 21/22
specjalność Biotechnologia Molekularna i Przemysłowa
- I termin 13.06.2022-17.06.2022 (1 termin w tygodniu)
- II termin 27.06.2022-01.07.2022 (1 termin w tygodniu)
- III termin 12.09.2022-16.09.2022 (1 termin w tygodniu)

semestr letni 21/22
specjalność Mikrobiologia Stosowana i Technologia Fermentacji
- I termin 13.06. 2022-17.06.2022 (1 termin w tygodniu)
- II termin 27.06. 2022-01.07.2022 (1 termin w tygodniu)
- III termin 12.09. 2022-16.09.2022 (1 termin w tygodniu)

semestr letni 21/22
Industrial Biotechnology 
- I termin 13.06. 2022-17.06.2022 (1 termin w tygodniu)
- II termin 27.06. 2022-01.07.2022 (1 termin w tygodniu)
- III termin 12.09. 2022-16.09.2022 (1 termin w tygodniu)

Kierunek: Technologia Kosmetyków (II stopień)
semestr zimowy 21/22 (dla studentów, którzy nie zdali egzaminu w roku akademickim 20/21)
- I termin 01.02.2022, godz. 9.00
- II termin 07.02.2022, godz. 9.00
- III termin 21.02.2022, godz. 9.00

semestr letni 21/22
- I termin 23.05.2022-27.05.2022, godz. 8.00 (1 termin w tygodniu)
- II termin 13.06.2022-17.06.2022, godz. 8.00 (1 termin w tygodniu)
- III termin 04.07.2022-08.07.2022, godz. 8.00 (1 termin w tygodniu)

Kierunek: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (II stopień)
semestr letni 21/22
- I termin 23.05.2022-27.05.2022, godz. 8.00 (1 termin w tygodniu)
- II termin 13.06.2022-17.06.2022, godz. 8.00 (1 termin w tygodniu)
- III termin 05.09.2022-09.09.2022, godz. 8.00 (1 termin w tygodniu)

Kierunek: Biogospodarka (II stopień)
semestr letni 21/22
- I termin 15.06.2022-22.06.2022 (1 termin w tygodniu)
- II termin 29.06.2022-06.07.2022 (1 termin w tygodniu)
- III termin 12.09.2022-18.09.2022 (1 termin w tygodniu)

Kierunek: Menedżer żywności i żywienia (I stopień)
semestr letni 21/22
- I termin 16.05.2022-20.05.2022 (1 termin w tygodniu)
- II termin 20.06.2022-24.06.2022 (1 termin w tygodniu)
- III termin 05.09.2022-09.09.2022 (1 termin w tygodniu)