Jubileusz 75-lecia Wydziału BiNoŻ

Logo BACIF 2025

Zapraszamy Państwa na 4. edycję międzynarodowej konferencji naukowej „Biologically Active Compounds in Food", która w tym roku odbędzie się pod hasłem “Innovations for Food, Nutrition, Health and Beauty”. Konferencja jest organizowana przez Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej oraz Oddział Łódzki Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności i odbędzie się w dniach 9-10 czerwca 2025 roku.
 
Konferencja będzie połączona z obchodami jubileuszu 80-lecia Politechniki Łódzkiej oraz 75-lecia WBiNoŻ. Będzie to doskonałe forum wymiany poglądów między przedstawicielami otoczenia gospodarczego a naukowcami, reprezentującymi różne ośrodki badawcze i podejścia do bioaktywności substancji, zarówno w żywności, jak i w innych obszarach.
 
Konferencja będzie prowadzona głównie w języku angielskim, natomiast część jubileuszowa, podczas której planujemy panel dyskusyjny dotyczący wprowadzania do obrotu nowej żywności, w języku polskim.
 
Do rejestracji i zapoznania się ze szczegółami zapraszamy na stronie konferencji.

Komitet organizacyjny

Strona dziala - zabbix