Studia I stopnia
Biotechnologia
I rok – dr inż. Dominika Kajszczak
II rok – dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
III rok – dr inż. Sylwia Ścieszka
IV rok – dr inż. Katarzyna Dybka-Stępień
Technologia żywności i żywienie człowieka
I rok – dr inż. Joanna Grzelczyk
II rok – dr inż. Kamil Szymczak
III rok – dr inż. Kamil Szymczak
IV rok – dr inż. Joanna Grzelczyk
Menedżer żywności i żywienia
I rok - dr inż. Maciej Ditrych
II rok – dr inż. Iwona Majak
III rok – dr inż. Elżbieta Karlińska
IV rok – dr inż. Radosław Mostowski
Ekotechnologie i bioprocesy
II rok – dr inż. Weronika Cieciura-Włoch
Studia II stopnia
Biotechnologia
dr inż. Dorota Sosnowska
Technologia żywności i żywienie człowieka
dr inż. Joanna Milala
Technologia kosmetyków
dr Ewa Maciejczyk
Biogospodarka zrównoważona
dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta