Studia I stopnia
Biotechnologia
I rok – dr inż. Magdalena Efenberger-Szmechtyk
II rok – dr inż. Dominika Kajszczak
III rok – dr inż. Urszula Dziekońska-Kubczak
IV rok – dr inż. Sylwia Ścieszka
Technologia żywności i żywienie człowieka
I rok – dr Kamila Kulbat-Warycha
II rok – dr inż. Joanna Grzelczyk
III rok – dr inż. Kamil Szymczak
IV rok – dr inż. Kamil Szymczak
Menedżer żywności i żywienia
I rok - dr inż. Elżbieta Karlińska
II rok – dr inż. Maciej Ditrych
III rok – dr inż. Iwona Majak
Ekotechnologie i bioprocesy
III rok – dr inż. Weronika Cieciura-Włoch
Studia II stopnia
Biotechnologia
dr inż. Dorota Sosnowska
Technologia żywności i żywienie człowieka
dr inż. Joanna Milala
Technologia kosmetyków
dr Ewa Maciejczyk
Biogospodarka zrównoważona
dr inż. Katarzyna Struszczyk-Świta