Instytut Podstaw Chemii Żywności
Stefanowskiego 4/10
90-924 Łódź
Ćwiczenia: chemia organiczna - studia dzienne i zaoczne (sem. II i III)
Laboratorium preparatyki organicznej: studia dzienne i zaoczne (sem. III i IV)
Laboratorium: Analiza związków lotnych, część laboratorium pt:"Instrumentalne metody analizy żywności" dla specjalności analiza i ocena żywności (sem. IX)
Laboratorium: Technologia i analiza aromatów spożywczych (sem. IV)
Laboratorium prac przejściowych sem. IX
Laboratorium prac dyplomowych sem. X specjalność technologia surowców kosmetycznych i aromatów.
Nagroda J.M. Rektora Politechniki Łódzkiej za organizację IV sympozjum "Naturalne i Syntetyczne Produkty Zapachowe i Kosmetyczne", 2007
2007 Nagroda J.M. Rektora Politechniki Łódzkiej za osiągnięcia w działalności naukowo-dydaktycznej, 2007
2007 Nagroda Polmos Żyrardów za wyróżnioną rozprawę doktorską
Abo Akademi University, Finlandia 2003-2004 (rok)
Magister: 2001 - Politechnika Łódzka, Wydział Chemii Spożywczej i Biotechnologii
Doktor: 2006 - Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
turystyka, fotografia, jazda konna i rowerowa, narciarstwo biegowe, pływanie