2019 - obecnie - Udział w projekcie "Wyjaśnienie kontrowersyjnej roli kwasu palmitooleinowego w dietoprofilaktyce zaburzeń homeostazy węglowodanów i lipidów"
2013 - 2019 - Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywości, studia stacjonarne 3-stopnia
Kierunek: Biotechnologia
2011 - 2015 - Politechnika Łódzka, Wydział Inżynieri Procesowej i Ochrony Środowiska, studia stacjonarne 1-stopnia 3,5 roczne
Kierunek: Inżynieria Chemiczna i Procesowa
2012 - 2013 - Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywości, studia stacjonarne 2-stopnia 1,5 roczne
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Biotechnologia molekularna i biochemia techniczna
2008 - 2012- Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywości, studia stacjonarne 1-stopnia 3,5 roczne
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Biotechnologia molekularna i biochemia techniczna