Zakład Technologii Skrobi i Cukiernictwa
Instytut Technologii i Analizy Żywności,
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności,
Politechnika Łódzka,
ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924 Łódź
Wtorek godz. 1000-1200
Czwartek, godz. 1000-1200
pokój 538
Zajęcia laboratoryjne
Opieka nad pracami inżynierskimi, magisterskimi i doktorskimi
2016 – Uzyskanie stopnia doktora nauk technicznych
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, specjalność – Technologia Chemiczna
2006 – Uzyskanie stopnia magistra inżyniera
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, kierunek – Biotechnologia, specjalność – Technologia Witamin i Koncentratów Spożywczych
od 2007 członek Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności