Doktorat
Dziedzina:
nauk technicznych
Dyscyplina:
biotechnologia
Specjalności:
biochemia bionieorganiczna, analityka medyczna
Data uzyskania stopnia:
26/05/2015
Tytuł pracy:
Żywność funkcjonalna, prozdrowotne właściwości żywności, związki biologicznie aktywne, alergeny, zioła
Stefanowskiego 4/10, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Technologii i Analizy Żywności, pok. 28.
Wtorek 12.15-13.00
Środa 12.15-13.00
Podstawy Żywienia Człowieka Zdrowegi i Chorego
Dietetyka
Fakty i Mity w żywieniu człowieka
Podstawy Analizy Żywności
2012: Food Allergens Laboratory, Greece
Doktorat
Dziedzina:
nauk technicznych
Dyscyplina:
biotechnologia
Specjalności:
biochemia bionieorganiczna, analityka medyczna
Data uzyskania stopnia:
26/05/2015
Tytuł pracy:
behawiorystyka zwierząt, rękodzieło, fotografia artystyczna, lalki kolekcjonerskie