Studia podyplomowe "Nowoczesne Żywienie i Zarządzanie w Gastronomii"

Data dodania
Kategorie

Zapraszamy do uczestnictwa w studiach podyplomowych „Nowoczesne Żywienie i Zarządzanie w Gastronomii” realizowanych w Instytucie Technologii i Analizy Żywności i Instytucie Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej we współpracy z Instytutem Marketingu i Zrównoważonego Rozwoju Wydziału Organizacji i Zarządzania.

Image

Studia podyplomowe skierowane są do absolwentów uczelni wyższych (studiów licencjackich, inżynierskich i magisterskich) chcących rozwinąć wiedzę i umiejętności dotyczące nowoczesnej produkcji żywności, planowania diet oraz organizacji żywienia, a także zdobyć nowe kompetencje pozwalające na osiągnięcie poziomu eksperta z zakresu zarządzania i marketingu w produkcji, dystrybucji i usług związanych z produkcją żywności i potraw.
Uczestnik studiów podyplomowych zdobędzie wiedzę i umiejętności z zakresu nowoczesnych technik stosowanych w produkcji gastronomicznej, projektowania nowych wyrobów i procesów produkcji żywności i potraw, najnowszych zasad żywienia, opracowywania diet zgodnie z zaleceniami żywieniowymi i dietetycznymi, trendów rozwoju produkcji spożywczej i gastronomicznej, organizacji i funkcjonowania przedsiębiorstw gastronomicznych i hotelarskich, zasad bezpieczeństwa żywności i systemów jakości żywności, zarządzania firmą z branży gastronomicznej i hotelarskiej, opracowania planów rozwoju i inwestycji firmy gastronomicznej i hotelarskiej, nowoczesnych działań promocyjnych i marketingowych, kierowania zespołem pracowników oraz prowadzenia własnej działalności gospodarczej.
Aktualna edycja studiów podyplomowych będzie realizowana w okresie od 1 października 2023 roku do 30 września 2024 roku.
Pytania i zgłoszenie uczestnictwa prosimy kierować na adres poczty elektronicznej kierownika studiów podyplomowych dr inż. Joanny Oracz (joanna.oracz@p.lodz.pl) w terminie do dnia 30 września 2023 roku.

W celu zgłoszenia uczestnictwa na studiach lub uzyskania dostępu do szczegółowych informacji o studiach Nowoczesne Żywienie i Zarządzanie w Gastronomii - proszę wykonać trzy kroki i postępować dalej:

1. Założyć konto na portalu port.edu.p.lodz.pl wskazując działający adres mailowy. W tym celu wybierz następujący LINK
2. Zalogować się do portalu poprzez stronę logowania
3. Wstępnie zapisać się na kurs jako kandydat na słuchacza klikając LINK i wpisując klucz dostępu: NŻiZGEDI

UWAGA! Zanim dokonasz rejestracji możesz zapoznać się z instrukcją
Po zapisaniu się na kurs zostajesz kandydatem na słuchacza, kolejny krok to wypełnienie Karty Słuchacza

Strona dziala - zabbix