Przejdź do treści
menu
MENU
pl
Górne menu
Politechnika Łódzka
Virtul
Wikamp
Znajdź pracownika
Szukaj
search
Nawigacja z podziałem na osoby
Kandydaci
chevron_right
Drzwi zawsze otwarte
Rekrutacja
Studia I stopnia
chevron_right
Biotechnologia
Ekotechnologie i bioprocesy
Technologia żywności i żywienie człowieka
Menedżer żywności i żywienia
Industrial Biotechnology
Studia II stopnia
chevron_right
Biotechnologia
Technologia żywności i żywienie człowieka
Technologia kosmetyków
Biogospodarka zrównoważona
Industrial Biotechnology
Studia podyplomowe
Studia doktoranckie
Materiały do pobrania
chevron_right
Ulotka dotycząca Wydziału
Prezentacja naszego Wydziału
Studenci
chevron_right
Plany zajęć
Ogłoszenia Dziekanatu
Podział roku akademickiego
Dydaktyka
chevron_right
Egzaminy kompetencyjne
Konsultacje nauczycieli
Regulamin studiów
Bezpłatny Office 365
Koła naukowe
Staże i praktyki
chevron_right
Praktyki
Staże
Międzynarodowy Program Praktyk IAESTE
Oferta płatnych praktyk – cukrownie
Wydziałowa Rada Samorządu
Dokumenty do pobrania
Proces dyplomowania
Opiekunowie roczników
Stypendia
Pomoc materialna dla studentów
Rzecznik Praw Studenta
Wyjazdy zagraniczne
Studencki Wolontariat Naukowy
Poczta elektroniczna PŁ
Pracownicy
chevron_right
Office 365 dla pracowników
Poczta elektroniczna PŁ
Doktoranci
chevron_right
Dokumenty i informacje
Stypendia doktoranckie i projakościowe
Pomoc materialna
Samorząd doktorantów PŁ
Interdyscyplinarna Szkoła Doktorska PŁ
Absolwenci
chevron_right
Sylwetki naszych absolwentów
Dyplomy
Oferta Biura Karier
Główna nawigacja
Wydział
chevron_right
Aktualności
Władze
chevron_right
Dziekani
Rada dyscypliny technologia żywności i żywienia
Rady Kierunku Studiów
O Wydziale
Dziekanat
Administracja
Pełnomocnicy Dziekana i koordynatorzy
Komisje
Jednostki Wydziału
chevron_right
Instytut Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
Instytut Surowców Naturalnych i Kosmetyków
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
Instytut Technologii i Analizy Żywności
Katedra Biotechnologii Środowiskowej
Katedra Cukrownictwa i Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
chevron_right
O jednostce
Zakres działalności
Tematyka prac naukowo–badawczych
Laboratoria badawcze
Pracownie
Współpraca z przemysłem
Historia
Sytuacje awaryjne
Media o nas
Nauka
chevron_right
Postępowania naukowe
chevron_right
Ogłoszenia o obronie rozprawy doktorskiej
Doktoraty
Habilitacje
Profesury
Nauka dla społeczności
Fundusz Młodych Liderów Nauki
Kształcenie
chevron_right
Studia inżynierskie I stopnia
chevron_right
Biotechnologia
Ekotechnologie i bioprocesy
Industrial Biotechnology
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Studia licencjackie I stopnia
chevron_right
Menedżer Żywności i Żywienia
Studia magisterskie II stopnia
chevron_right
3-semestralne dla kandydatów z dyplomem inżyniera
chevron_right
Biogospodarka zrównoważona
Biotechnologia
Industrial biotechnology
Technologia kosmetyków
Technologia żywności i żywienie człowieka
4-semestralne dla kandydatów z dyplomem licencjata
chevron_right
Biotechnologia
Technologia kosmetyków
Technologia żywności i żywienie człowieka
Industrial Biotechnology
Akredytacja
Aktywne metody kształcenia
Politechnika dla utalentowanych
Współpraca
chevron_right
Partnerzy biznesowi
Krajowi partnerzy naukowi
Zagraniczni partnerzy naukowi
clear
pl
Górne menu
Politechnika Łódzka
Virtul
Wikamp
Znajdź pracownika
Szukaj
search
Główna nawigacja
Wydział
Aktualności
Władze
Dziekani
Rada dyscypliny technologia żywności i żywienia
Rady Kierunku Studiów
O Wydziale
Dziekanat
Administracja
Pełnomocnicy Dziekana i koordynatorzy
Komisje
Jednostki Wydziału
Instytut Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
Instytut Surowców Naturalnych i Kosmetyków
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
Instytut Technologii i Analizy Żywności
Katedra Biotechnologii Środowiskowej
Katedra Cukrownictwa i Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
O jednostce
Zakres działalności
Tematyka prac naukowo–badawczych
Laboratoria badawcze
Pracownie
Współpraca z przemysłem
Historia
Sytuacje awaryjne
Media o nas
Nauka
Postępowania naukowe
Ogłoszenia o obronie rozprawy doktorskiej
Doktoraty
Habilitacje
Profesury
Nauka dla społeczności
Fundusz Młodych Liderów Nauki
Kształcenie
Studia inżynierskie I stopnia
Biotechnologia
Ekotechnologie i bioprocesy
Industrial Biotechnology
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Studia licencjackie I stopnia
Menedżer Żywności i Żywienia
Studia magisterskie II stopnia
3-semestralne dla kandydatów z dyplomem inżyniera
Biogospodarka zrównoważona
Biotechnologia
Industrial biotechnology
Technologia kosmetyków
Technologia żywności i żywienie człowieka
4-semestralne dla kandydatów z dyplomem licencjata
Biotechnologia
Technologia kosmetyków
Technologia żywności i żywienie człowieka
Industrial Biotechnology
Akredytacja
Aktywne metody kształcenia
Politechnika dla utalentowanych
Współpraca
Partnerzy biznesowi
Krajowi partnerzy naukowi
Zagraniczni partnerzy naukowi
Nawigacja z podziałem na osoby
Kandydaci
Drzwi zawsze otwarte
Rekrutacja
Studia I stopnia
Biotechnologia
Ekotechnologie i bioprocesy
Technologia żywności i żywienie człowieka
Menedżer żywności i żywienia
Industrial Biotechnology
Studia II stopnia
Biotechnologia
Technologia żywności i żywienie człowieka
Technologia kosmetyków
Biogospodarka zrównoważona
Industrial Biotechnology
Studia podyplomowe
Studia doktoranckie
Materiały do pobrania
Ulotka dotycząca Wydziału
Prezentacja naszego Wydziału
Studenci
Plany zajęć
Ogłoszenia Dziekanatu
Podział roku akademickiego
Dydaktyka
Egzaminy kompetencyjne
Konsultacje nauczycieli
Regulamin studiów
Bezpłatny Office 365
Koła naukowe
Staże i praktyki
Praktyki
Staże
Międzynarodowy Program Praktyk IAESTE
Oferta płatnych praktyk – cukrownie
Wydziałowa Rada Samorządu
Dokumenty do pobrania
Proces dyplomowania
Opiekunowie roczników
Stypendia
Pomoc materialna dla studentów
Rzecznik Praw Studenta
Wyjazdy zagraniczne
Studencki Wolontariat Naukowy
Poczta elektroniczna PŁ
Pracownicy
Office 365 dla pracowników
Poczta elektroniczna PŁ
Doktoranci
Dokumenty i informacje
Stypendia doktoranckie i projakościowe
Pomoc materialna
Samorząd doktorantów PŁ
Interdyscyplinarna Szkoła Doktorska PŁ
Absolwenci
Sylwetki naszych absolwentów
Dyplomy
Oferta Biura Karier
Strona Główna
Kształcenie
Studia Licencjackie I Stopnia
Studia licencjackie I stopnia
Treść (rozbudowana)
Menedżer Żywności i Żywienia
0
Strona dziala - zabbix