+

Wikamp







Fb

 
 

Kontakty projektu ProZdrowie

A+ / A-

dr hab inż. Dorota Żyżelewicz - Kierownik Projektu
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności
ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924, Łódź
e-maildorota.zyzelewicz@p.lodz.pl 
telefon: 
• mobilny aktywny do grudnia 2015: (48) 730 03 33 05
• (48) (42) 631 34 61

dr hab inż. Grażyna Budryn - Kierownik Biura Projektu, osoba do kontaktu
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności
ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924, Łódź
e-mailgrazyna.budryn@p.lodz.pl 
telefon:
• mobilny aktywny do grudnia 2015: (48) 730 03 33 04
• (48) (42) 631 27 87

Biuro Projektu

Barbara Lorenc
Katarzyna Ochnio
Anna Klimczak - finanse
Jarosław Arkusiński
Piotr Janus - strona internetowa

Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności
V piętro gmachu A2
ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924, Łódź
e-mail: i-30@adm.p.lodz.pl
telefon: 
• mobilny aktywny do grudnia 2015: (48) 730 03 33 06
• (48) (42) 631 34 66

Kierownicy zadań

ZADANIE 1: MODERNIZACJA I ROZWÓJ INFRASTRUKTURY B+R ZAKŁADU TECHNOLOGII SKROBI I CUKIERNICTWA
Prof. dr hab. inż. Ewa Nebesny
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności
ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924, Łódź
e-mail: ewa.nebesny@p.lodz.pl 
telefon: 
• (48) (42) 631 34 58

ZADANIE 2: MODERNIZACJA I ROZWÓJ INFRASTRUKTURY B+R ZAKŁADU TECHNOLOGII CHŁODNICTWA ŻYWNOŚCI
dr inż. Ilona Gałązka-Czarnecka
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności
ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924, Łódź
e-mail: ilona.galazka-czarnecka@p.lodz.pl 
telefon: 
• (48) (42) 631 34 63

ZADANIE 3: MODERNIZACJA I ROZWÓJ INFRASTRUKTURY B+R ZAKŁADU ANALIZY I TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI
dr inż. Katarzyna Grzelak-Błaszczyk
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności
ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924, Łódź
e-mail: katarzyna.grzelak-blaszczyk@p.lodz.pl 
telefon: 
• (48) (42) 631 27 81

ZADANIE 4: MODERNIZACJA I ROZWÓJ INFRASTRUKTURY B+R ZAKŁADU CUKROWNICTWA (ZESPÓŁ POMIARÓW I AUTOMATYKI)
dr inż. Radosław Gruska
Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Instytut Chemicznej Technologii Żywności
ul. Wólczańska 171/173, 90-924, Łódź
e-mail: radoslaw.gruska@p.lodz.pl 
telefon: 
• (48) (42) 631 27 90


Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

Polecamy

 

bacaif

 

sk

towaroznastwo

sk

 

bacaif

 

sk

 

 

Jednostki