+

Wikamp







Fb

 
 

Instytut Technologii i Analizy Żywności

A+ / A-

ul. B. Stefanowskiego 4/10
90-924 Łódź
tel. (42) 631-34-66
tel./fax (42) 631-32-43
e-mail i-30@adm.p.lodz.pl

Dyrektor Instytutu

prof. dr hab. inż. Ewa Nebesny - tel. 34-58

Z-ca dyr. ds. nauki

dr hab. inż. Grażyna Budryn - tel. 27-87

Z-ca dyr. ds. dydaktycznych

dr hab. inż. Robert Klewicki - tel. 34-54

Zespół administracyjno-gospodarczy

Katarzyna Ochnio, Specjalista kierujący zespołem, katarzyna.ochnio@p.lodz.pl
mgr Gabriela Dróbkowska, Specjalista, gabriela.drobkowska@p.lodz.pl
Barbara Lorenc, Specjalista, barbara.lorenc@p.lodz.pl


Zakład Cukrownictwa

Zakład Technologii Skrobi i Cukiernictwa

Zakład Przechowalnictwa i Dystrybucji Żywności

Zakład Analizy i Technologii Żywności

Specjalistyczne Laboratorium Analityki Cukrowniczej SLAC 

Koło Stowarzyszenia Techników Cukrowników przy Politechnice Łódzkiej


Jednostki